AS OY ESPOON MERIPUISTON RANTA

As Oy ESPOON MeripuistoN RANTA

Tyrskyvuori 4, 02320 Espoo

   Arvioitu valmistuminen 31.12.2018

Huoneistot

56

Rakennukset

2

Autopaikat

60

HISSI

KYLLÄ

Kysy lisätietoja

Meripuisto, Kivenlahti

Asunto Oy Espoon Meripuiston ranta sijaitsee keskellä kauneinta espoolaista merimaisemaa Espoon Kivenlahdessa. Kiinteistö sijaitsee aivan meren äärellä. Edessä luonnonsuojelualue ja upeat lenkkeilymaastot sekä luonnonhiekkainen uimaranta. Edessä olevalta Tyrskyvuoren kalliolta avautuu upea näköala Espoonlahdelle. 

ST Capital omistaa As Oy Espoon Meripuiston rannan yhdessä BK Group Oy:n kanssa. 

Kiinteistö toimi aikaisemmin hotelli- ja kongressikeskuksena aina vuoteen 2016 saakka. Kaavamuutoksen jälkeen kiinteistön tilojen rakentaminen asunnoiksi on aloitettu 2017 alkuvuodesta. Nyt kiinteistöön valmistuu kaikkiaan 56 uniikkia ja laadukasta huoneistoa, joista 36 on pieniä toimivia yksiöitä, 19 kpl Loft asuntoja ja yksi uniikki erillistalo. Kiinteistö rakennetaan kahdessa vaiheessa, joista ensimmäiset 43 asuntoja valmistuvat arviolta 2018 aikana.

Meripuisto valmistui 1975 Suomen Kaupunkiopistoksi, suunnittelijana professori Timo Penttilä, sisustuksen suunnittelijana Jukka Rintala. Alkuperäisten rakennusten julkisivut on suojeltu. Kunnallisten luottamus- ja virkamiesten koulutuspaikkana Kaupunkiopisto tuli tunnetuksi kautta maan.

Länsiväylän varrella olevaan Kivenlahteen pääsee Helsingistä useilla busseilla. Lisäksi Kivenlahdesta liikennöivät bussit Tapiolaan, Leppävaaraan, Otaniemeen, Jorviin, Kauklahteen ja Järvenperään. Metro Matinkylästä Kivenlahteen valmistuu aikaisintaan vuonna 2020. Tulevalle metroasemalle on matkaa Meripuistosta noin kilometri.

Läheinen kauppakeskus Lippulaiva puretaan kokonaan vuonna 2017 ja sen tilalle rakennetaan täysin uusi, kaksi kertaa nykyistä suurempi samaa nimeä kantava kauppakeskus. Uuteen Lippulaivaan on tarkoitus sijoittaa useita nykyisessä kauppakeskuksessa toimivia liikkeitä sekä myös muun muassa uusi Prisma. Uuteen kauppakeskukseen sijoitetaan myös kunnallisia palveluja, mm. kirjasto ja kulttuuriareena. Keskuksen yhteyteen rakennetaan myös Espoonlahden metroasema.

Merinpuiston lähellä on kaksi satamaa, Laurinlahden venesatama on noin 500 metrin päässä Meripuistosta ja Kivenlahti Marine alle kilometrin päässä.

Taloyhtiön tiedot

Asuntoja:

56

Asuinrakennuksia:

2

Hissit:

Kyllä

Väestönsuoja:

Kyllä

Lämmitysmuoto:

Kaukolämpö

Kaapeli TV:

Kyllä

Energialuokka:

Kyllä

Isännöinti:

Kyllä

Huoltoyhtiö:

Kyllä

Yhteiset tilat:

Kuntosali, saunat, pesutupa, varastot, urheiluvälinevarasto

Katso kerrospohjat

Kysy lisätietoja